Fred Lubbers

Al vele jaren ben ik actief in pr, mediavoorlichting en communicatie. Veelzijdig, betrouwbaar, bevlogen en mij inlevend in de wensen van mijn opdrachtgevers. Een loopbaan van meer dan dertig jaar in de journalistiek vormde de gedegen basis voor mijn activiteiten die zijn ondergebracht in Fred Lubbers PR & Communicatie.

Naast mijn journalistieke activiteiten ben ik mij eind jaren negentig steeds meer toeleggen op bezigheden in de pr en communicatie. Met als specialiteit evenementencommunicatie en tekstproducties. Gerenommeerde organisaties, instanties en bedrijven maken en maakten gebruik van mijn specialismen.

Het vervaardigen van persmededelingen, het schrijven van nieuwsbrieven, het produceren van teksten en het voeren van de eindredactie van programmamagazines, het organiseren en het leiden van persconferenties voor diverse opdrachtgevers, het verzorgen van de communicatie voor evenementen, het is een greep uit de grote verscheidenheid aan activiteiten die bij mij in goede handen zijn.

De basis voor de vaardigheden op communicatiegebied werd gelegd in de journalistiek, een werkgebied dat staat en valt bij goede communicatie. Als schrijvend journalist, maar ook als radioverslaggever was ik in het gehele Noorden op vele fronten actief.
Een van de grotere projecten die in goede banen werden geleid, is het communicatietraject van de Vuelta 2009. Voor de Nederlandse organisatie was ik hoofd-communicatie en verzorgde dat traject voor het gehele Nederlandse deel van de wielerronde van Spanje. Momenteel wordt op verzoek van de Spaanse en Nederlandse organisaties druk gewerkt om de Vuelta 2015 opnieuw in Nederland te laten starten en wederom ben ik daarvoor actief als hoofd-communicatie.

Voor een ander groot project werd ik in 2010 en 2011 ingehuurd. In Scheemda werd de voormalige strokartonfabriek de Toekomst herbouwd. Een bouwproject van Simon Benus Vastgoed en Simon Benus Bouw te Stadskanaal, in samenwerking met het sociaal economisch ontwikkelingsprogramma “Ik Doe Mee in Oost-Groningen”. Voor dat grootse bouwproject verzorgde ik de gehele publicitaire begeleiding. In 2010 werd het project, mede vanwege de positieve publiciteit die werd gegenereerd, uitgeroepen tot “Beste Leerling Bouwplaats van Nederland”.

Bedrijven en organisaties die mij inschakelen bij hun pr- en communicatiezaken, weten dat de uitvoering in goede handen ligt. Centraal staat daarbij altijd de wens van de opdrachtgever en de boodschap die hij of zij wil uitdragen.
Samen met u kies ik de goede weg.